Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alimi lämnar

ÖSK skriver på sin hemsida, att klubben och Armend Alimi kommer överens om att hans kontrakt skall avslutas två år i förtid. Det kommer väl inte som någon större överraskning att han nu får lämna ÖSK. Han lyckades aldrig infria de förväntningar och förhoppningar man hade på honom som en kreativ mittfältare. Hans passningar missade alltför ofta sina mål. Om detta berodde på Alimi eller på att hans medspelare inte förstod honom vill jag låta vara osagt. Jag såg honom i en U21-match tillsammans med Valdet Rama och då fungerade passningsspelet riktigt bra. Men till de flesta andra mottagare blev det alltför ofta fel. Detta tillsammans med det faktum att han alldeles för ofta förlorade bollen i en-mot-en situationer gjorde, att han aldrig lyckades göra sig gällande på de allsvenska mittfälten Hans situation blev väl knappast bättre efter tränarbytet då hans tilltänkta plats som offensiv mittfältare i en 4-3-3 uppställning försvann.

Tillägg: NA skriver, dagen efter, att Alimi har fått ett korttidskontrakt på fem månader med den cypriotiska klubben Nea Salamis från Larnaca.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.