Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gefle tackar nej till Ericsson

Värmlands Folkblad skriver idag, att det inte blir någon flytt till Gefle IF för Karlstad BKs vänsterback Jacob Ericsson. Tidningen tar på nytt upp tråden om ett intresse från ÖSKs sida. Ericsson svarar att han hört talas om det, men att det är hans agent Stefan Pettersson som håller i den typen av kontakter.  Pettersson å sin sida vill inte säga mer än typ att det alltid finns intresse för den här typen av spelare utan att gå närmare in på varifrån.

Bloggen tror dock inte att det finns något starkt intresse för spelaren från ÖSKs sida. Speciellt inte om Samuel Wowoah förlänger sitt kontrakt, vilket han verkar göra. Då kan både Samuel och Christoffer Wiktorsson ta hand om vänsterbacksplatsen. Om dessutom Nkili tillkommer finns det ytterligare en spelare som till nödfalls kan ta det jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.