Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bud på Chencinski

Nya utmaningar för Tomer Chencinski?

NA skriver idag, att ÖSK fått ett bud på ”fel” målvakt. Enligt tidningen har ÖSK erhållit ett bud på Tomer Chencinksi från en israelisk ”topp”klubb. Något som man från ÖSKs sida varken verkar vara villiga att bekräfta eller aktivt bestrida. Så det finns nog minst ett uns av sanning i påståendet.

Frågan är nu hur pass intresserade man är från ÖSKs sida att sälja. Helt nöjd har man väl inte varit med vad som Tomer uträttat på plan, även om han stod för för några riktigt bra insatser under hösten. Om det stämmer att man redan fått ett bud så borde detta också innebära, att ÖSK givit klartecken till en försäljning, förutsatt att villkoren är de rätta. Annars hade man inte kommit så långt som till en budläggning. En försäljning av Tomer borde väl även innebära, att man kan ta in Oscar Jansson i truppen oberoende av vad som händer med Jonas Sandqvist.

Tillägg: Under ÖSKs uppesittarkväll säger Magnus Sköldmark att den israeliska klubben är Maccabi Tel Aviv. Sköldmark verkar väldigt nöjd över den potentiella transaktionen, så det är nog ingen tvekan om att ÖSK gärna skulle vilja se att en försäljning kommer till stånd.

3 kommentarer – kommentera

Gooner

Om Tomer säljs så tror jag ÖSK kontaktar Viktor Noring. Om han nu är sugen på Superettan..

Ficedula hypoleuca

Ja, det är möjligt. Å andra sidan verkar det finnas en tyst överenskommelse mellan ÖSK och Oscar om att denne skall få ett kontrakt när/om Sandqvist lämnar.

Gooner

Det låter nice. Vet inte hur bra Oscar egentligen är men han har väl säkert fått en av dom bästa ”skolorna” i världen.

Oscar Jansson och Jacob Rinne kanske? Men då ”spelar” man lite, men det är Superettan! Måste vara en av världens sämsta andraligor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.