Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sebastian Ring till ÖSK

Bloggen letade igenom sitt ”bildarkiv” och hittade då den här bilden på ÖSKs nyförvärv. Bilden är tagen år 2009 då han som 14-åring deltog i ÖSKs sommarproffsvecka.

Sebastian Ring twittrar idag glatt att han nu är klar för ÖSK. Klubbens talangverksamhet knyter således ytterligare en duktig ungdom till sig.


Sebastian kommer till ÖSK från Adolfsbergs IK, där han under den gångna säsongen tillhörde det segrande div 4-laget. Nyligen deltog han tillsammans med ÖSKs Filip Albertsson och Anton Westerlund på P95-ornas elitbreddläger på Bosön. Han var dessutom (givetvis) medlem av det distriktslag som under Peder Hessels ledning spelade hem den svenska distriktscupen till örebrodistriktet. På Fotboll Örebros Fotbollsgala (för div 4 och 5) tilldelades han priset som Årets Framtidslöfte/Talang.

Om någon tycker att efternamnet Ring låter bekant så kan det bero på att Sebbes bror Jonathan tillhörde ÖSKs dåvarande talangtrupp innan han av Jonas Thern lockades över till IFK Värnamo (där han sedan gjort riktigt bra ifrån sig).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *