Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

KIF-talang till Söder Dam

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att 16-åriga Isa Olofsson Lindberg skrivit på för klubben och att hon kommer att vara spelklar både inom- och utomhus från och med den 17 december. Isa tillhör årskullens bästa spelare och var nyligen kallad till F96-ornas elitbreddläger på Bosön, som hon dock tvingades lämna återbud till.

När Isa togs upp till KIF Örebros talangtrupp från deras fotbollsakademi lämnade KIF följande beskrivning av spelaren:
Isa Olofsson Lindberg(Akademin): Det här är en explosiv vänsterytter, som även har en väldigt bra vänsterfot. Isa kan med sin explosivitet accelerera förbi vilken back som helst. Har en otrolig vilja och vinnarmentalitet som kan betyda oerhört mycket när det drar ihop sig. En riktigt bra spelare som kan gå långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *