Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Andreas Haddad blir brommapojke

Brommapojkarna skriver på sin hemsida, att Andreas Haddad skrivit ett två-årskontrakt med klubben. Bloggen kan inte undgås att förvånas över att BP är villiga att ta den risk det innebär att ha Haddad i truppen. Även om hans lön förmodligen till största delen kommer att betalas av Försäkringskassan så kommer han att ta en plats i anspråk i truppen. Ok, Bloggen vill inte måla fan på väggen, men det finns väl ingenting i i Haddads hittillsvarande karriär som tyder på att han inte kommer att fortsätta att drabbas av svåridentifierbara och ovanliga skadesymptom och -känningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.