Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad väljer mellan två klubbar

Visserligen har Andreas Haddad lämnat ÖSK efter två skadefyllda år i Örebro. Men Bloggen tänker inte släppa honom ur sikte förrän han kan placeras i en ny spelartrupp. Just nu verkar det som om den uppföljningen inte kommer att behöva bli speciellt långvarig. Haddad rapporteras nämligen vara nära ett beslut om hos vem han skall vara skadad nästa säsong. Det tycks stå mellan Brommapojkarna och ÖSKs kommande motståndare i Superettan Assysriska.

Haddad har redan lugnat de potentiella arbetsgivarna med att det nog blir Försäkringskassan som kommer att stå för lönkeostnaderna även nästa år. Bloggen tror, att det till slut blir Assyriska som tar hand om anfallaren av sentimentala skäl. Brommapojkarna har lika lite som ÖSK råd med att ha en spelare som går skadad mesta delen av tiden – även om Försäkringskassan står för kostnaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *