Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderdamernas serie klar

Seriesammansättningen för de nationella serierna är nu klar och för Söderdamernas del innebär detta, att stockholmsmotståndarna namngivits samt att Roslagsbro (Norrtälje) går till Norra Svealand och att i deras ställe IFK Nyköping kommer till i Söders serie. Det blir följande lag som Söder kommer att få tampas med:

Örebro SK Söder (2)
Öfvre Adolfsberg, Örebro     (2)
Rytterne IS, Västerås   (3 kv)
Västerås IK    (2)
Västerås BK 30  (NoE)
Gideonsbergs IF, Västerås  (2)
Fanna BK, Enköping   (2)
IF Brommapojkarna (2)
IFK Lidingö FK (2)
Enskede IK (2)
Tyresö DFF (2)
IFK Nyköping (2)

När man ser den hör seriesammansättningen inser man att standarden på motståndet nästa år kommer att vara betydligt högre nästa år än vad det varit i år. Det var tuffa matcher för ÖSK Söder mot de lag som mötte i årets div 2-serie och det finns ingen anledning att anta annat än att stockholmslagen och Nyköping håller samma klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *