Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Plus och minus

En av de svåraste organisatoriska uppgifterna inför nästa år är genomföra de förändringar i spelartruppen som måste verkställas. Klubben har fått ett tufft sparkrav på sig på grund av minskade intäkter (ca. 25 %). Spelartruppen måste reduceras antalsmässigt och för nästa år räknar man med att ha en A-trupp som består av 17 utespelare och 2 målvakter. Samtidigt har man från klubbens sida låtit förstå att det nog kan komma att bli vissa nya spelare som ansluter till truppen. En för varje lagdel har det varit tal om.

Eyravallsbloggen kommer att försöka bringa en viss ordning i hur det ser ut med statusen på spelartruppen. Detta redovisas under rubriken Plus och minus i den övre menyraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *