Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fyra ÖSK-talanger provtränar i Karlstad

NA skriver (och före dem Värmlands Folkblad), att fyra spelare med en bakgrund i ÖSKs talangtrupp har provspelat med div 1-laget Karlstad BK. Det rör sig om de två U21-spelarna Simon Leonidsson och Miralem Malic samt Adam Eriksson (senast i Karlslund) samt Anel Coralic (Örebro Syrianska).

Att Leonidsson och Malic provspelade i Karlstad borde betyda, att det inte blir någon fortsättning för dem hos ÖSK. De är för gamla för att ta en plats i U19-gruppen och anses nog inte bra nog för att vara med i den spetsgrupp, som skall träna med A-truppen. De har dessutom haft en hel del skador under sin tid hos ÖSK, vilket inte gjort deras situation bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *