Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Får Anttonen lämna?


NA skriver nu på söndagskvällen
, att det ser ut som om Patrik Anttonen inte kommer att få något nytt kontrakt med ÖSK. Det är Patrik själv som talat med tidningen. Beskedet skall han ha fått redan dagen före matchen mot GAIS. Diskussioner skall ha förts, men enligt Patrik har de inte lett till något resultat. Något som väl tyder på att det i första hand varit en kostnadsfråga. Hade det inte funnits något intresse alls från ÖSK sida hade man ju inte behövt diskutera saken över huvud taget.

Beskedet kommer hur som helst överraskande, eftersom att döma av P-O ljungs laguttagningar under slutet av säsongen så tydde det mesta på att han såg Anttonen som sitt förstaval på högerbacksplatsen. Tråkigt i så fall tycker bloggen, som alltid haft den eleganta och bollsäkra högerkantsspelaren som en av sina favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.