Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bunjaki lämnar

Det är slutinstruerat hos ÖSK för Albert Bunjaki.

NA skriver, att Albert Bunjaki kommer att lämna sin tjänst som assisterande tränare hos Örebro SK. Beskedet kommer inte så överraskande eftersom Bunjakis namn inte har nämnts, när ÖSK diskuterat hur den nya tränarorganisationen skall se ut. Bunjaki rekryterades ursprungligen som ansvarig för U21-truppen med ett treårskontrakt. NA skriver nu, att han i samband med att tog över som assisterande för A-truppen gjorde det med ett kontrakt som bara var på sex månader. Enligt tidningen har man med tanke på hur ÖSKs situation ser ut valt att inte förlänga kontraktet.

Lite oklart vem det är som är man i det här fallet. Det troligaste är dock att det är ÖSK, som ju måste kapa sina kostnader ordentligt, varit mest intresserade av att engagemanget skall avslutas. ÖSK har hittills inte kommenterat vem som kommer att ha uppgiften som assisterande nästa år – det kunde man väl inte göra heller så länge Bunjaki var kvar i organisationen. Nu finns dock inte det hindret längre och förhoppningsvis kommer man snart till skott med den anställningen.

ÖSK: Albert Bunjaki går vidare till nya utmaningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.