Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK intresserade av Karlstad-back

Värmlands Folkblad skriver idag, att ÖSK (möjligen) är intresserade av att knyta den 19-årige vänsterbacken Jacob Ericsson till sig. Ericsson har en något hit-och-dit-aktig ”fotbollskarriär” bakom sig. Ursprungligen från Carlstad United värvades/handplockades han till AIK för att sedan återvända till Karlstad med Karlstad BK som ny klubbadress.

Av artikeln att döma är ÖSKs intresse kanske inte lika stort som Gefles, vilka redan har haft värmlänningen på besök för att ge honom en möjlighet att bekanta sig med staden och klubben. Annars kan man ju tycka att för en ambitiös vänsterback så borde ÖSK vara ett intressant alternativ (om man bortser från att de spelar i Superettan nästa år). ÖSK har för närvarande bara en kontraktsbunden vänsterback som dessutom är minst lika mycket mittback. Även om Samuel Wowoah skulle förlänga så lär det inte bli mer än ett år för hans del och sedan ligger fältet öppet att ta hand om platsen.

Värmlands Folkblad: Allsvenskt intresse för värmländsk back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.