Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elin Pettersson till landslagsläger

Kraftfulla löpningar med god bollkontroll utmärker Elin Petterssons spel. Här ses hon på Martin Armborgs foto från SM-matchen mot IFK Nyköping i en typisk aktion .

121112.
ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att deras anfallare Elin Pettersson har blivit uttagen till ett landslagsläger för klass F16/96 på Bosön. SvFF har inte lagt ut någon information om uttagningen än på sin hemsida, men jag förutsätter att Söder Dam har koll – det brukar de ha. Lägret går av stapeln mellan den 23 och 26 november och är av karaktären breddelitläger med 30 uttagna spelare, dvs. det är en bredare trupp än en ren landslagstrupp som kallas.

Elin har såvitt jag kunnat se inte varit uttagen i landslagssammanhang tidigare. Att höstformen är god visade hon nu senast i Cup Kommunals gruppspel, som avgjordes i helgen. I de två matcherna mot Södermanland och Östergötland stod Elin för 2 av Örebrodistriktets 3 mål.

121114.
Svenska Fotbollförbundet: F16-trupp till Bosö-läger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *