Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

BK Forward: Ett mål från Superettan

BK Forward förlorade kvalmatchen på bortaplan mot Falkenbergs FF med 2-1. Eftersom den första matchen hemma på Behrn Arena slutade med ett mållöst 0-0 betyder detta, att Forward även nästa år kommer att spela sina hemmamatcher på Trängen. Bra jobbat hur som helst av de gula.

Förlusten öppnar möjligheten för ÖSK att rekrytera från div 1-laget. Närmast till hands ligger väl tränaren Axel Kjäll, som ju Anders Uddling på NA vid något tillfälle ansåg mer eller mindre klar för ÖSK oberoende av hur det skulle gå i kvalet.

Även målvakten Jakob Rinne borde vara intressant att på något sätt knyta till sig. Frågan är dock om Rinne känner sig kallad (än).

Hallands Nyheter: Dramatik när FFF vann Superettakvalet.
SR P4 Örebro: Intervju med Rasmus Östman
SR P4 Örebro: Intervju med Daniel Björnkvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *