Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Holmberg i U21-trupp

Den första U21-truppen i nästkommande talanggeneration har nu tagits ut. I och med kvalförlusten mot Italien har ju den förra generationen nu ”pensionerats”. Uttagna till truppen är två örebroare. Kalle Holmberg har haft ett riktigt bra år hos ÖSK och eftersom han tidigare har gjort bra ifrån sig i pojk- och juniorlandslagen kändes han som ett rätt givet val. Dessutom är BK Forwards målvakt uttagen och han får därmed sin andra landskamp efter att tidigare ha deltagit i en U19-landskamp.

På programmet står ett möte på bortaplan den 14 november. Enligt SvFF kommer matchen att sändas i TV 10 och den börjar kl. 15:15.

SvFF: Årets sista U21-trupp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *