Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sju ÖSKare i distriktslaget till Cup Byggnads

Den 18-mannatrupp som skall försvara ÖLFF:s färger i årets Cup Byggnads är nu uttagen. Förra året vann örebroförbundet hela tävlingen. Vi får se hur långt årets lag kan gå i turneringen. De ÖSKare som blivit uttagna är: Edwin Ahlnäs (försvare), Rickard Hallgren (mittfält), Carl Ekstrand-Hamren (försvarare), David Holm (-97, anfall), Lukman Murad (anfall), Felix Möller (-97, anfall) och Filip Rinne (målvakt). Dessutom är mittfältaren Henning Nordvall en av fyra reserver som skall ha fotbollsgrejorna packade.

Spelschema.

2012-11-09 18:00 Örebro – Södermanland Behrn Arena
2012-11-10 14:00 Södermanland – Östergötland Behrn Arena
2012-11-11 14:00 Östergötland – Örebro Behrn Arena

ÖLFF: Distriktslagssamling för Pojkar 96

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *