Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgcuper

Bergslagen Futsal Cup.
ÖSK Söders damer var i Lindesberg på söndagen för att delta i damklassen av Bergslagens Sparbank Futsal Cup. Det gick för en gångs skulle inte något vidare för det lag som under de senaste åren dominerat distriktets futsal. Förlust i alla tre gruppspelsmatcherna innebar i alla fall att man fick en rätt tidig hemresa. Även ÖSK Söders 97-or hade ett lag med i damturneringen. Inte heller de fick med sig någon vinst hem, men det är väl inte så mycket att orda om – de var nog med i första hand för att se och lära.

Quality Hotel Cup.
ÖSK ungdoms bredtrupp i klass P95 var i Vänersborg för deltagande i Quality Hotel Cup. De svartvita kunde lämna stan som cupmästare efter att i finalen ha besegrat Ekerö IK med 7-5 (efter straffar).  Vägen till finalen gick i gruppspelet via Vänersborg FK svart (1-0), det finska laget Sundom IF (4-1)  samt  BK Kenty (0-0). I semfinalen besegrads Vänersborgs FK vit med 3-1.

GAIS Open.
ÖSK Ungdoms 13-åringar (99-or) var i Göteborg och deltog i GAIS Open. Resultatet blev en fjärdeplats i B-finalgruppen. A-klassen vanns av IK Sturehovs starka lag och B-klassen av Karlslunds IF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.