Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama till Tyskland?

Papperstidningens utsände Johan Tollén, som fått till onsdagsuppgift att skriva ihop en sida inför ÖSKs bortamatch mot Malmö FF, har talat med Valdet Rama om dennes framtidsplaner. På frågan om han tror att han spelar med ÖSK nästa år svarar han:
– Nej, det tror jag inte. Jag vet att det finns klubbar i Tyskland som har visat intresse.

Rama lär stå för en av ÖSKs tyngre löneposter, vilket inte känns motiverat med tanke på hur lite han har presterat i år. Frågan är dock om ÖSK kan ”bli av med” honom innan hans kontrakt går ut till sommaren. Det brukar vara en rätt lång väg från ”visade intressen” till faktiska övergångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.