Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Abdulahi fortsätter inte i VPS

 

Det blir ingen fortsättning för Denis Abdulahi hos VPS i Vasa.


Vasabladet skriver idag
, att Denis Abdulahi inte kommer att fortsätta hos VPS nästa år. Om detta beror på att man inte anser sig behöva honom eller helt enkelt på att han återvänder till ÖSK efter det att hans låneperiod gått ut framgår inte. Det verkar dock som det senare, eftersom hans utlåning till vasaklubben verkar ha varit lyckosam speltidsmässigt. Han har startat i 24 av ligans 33 matcher, sex gånger har han blivit inbytt med i allmänhet mellan 20 och 30 minuter kvar att spela och bara en gång har han blivit utbytt. Med sex gula kort missade han väl två matcher så det är bara i 1 match av 33 som han inte finns redovisad på ett eller annat sätt.

2 kommentarer – kommentera

Hemvändarn

Hur långt är hans kontrakt med ÖSK?

Ficedula hypoleuca

Han har kontrakt även under nästa år.

Förhoppningsvis är det en bättre fotbollsspelare som kommer tillbaka. Han fick mycket förtroende och speltid hos VPS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.