Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama vill lämna Sverige

FotbollDirekt som verkar ha en bra kontakt med Oliver Cabrera (eller om det kanske snarare är tvärtom) kan idag ”avslöja”, att Valdet Rama efter säsongen (nästa vecka?) tänker lämna Sverige för att aldrig mer komma tillbaka. Rama känner sig, enligt Cabrera, misshandlad och missförstådd och utesluter nu en övergång till någon annan svensk klubb. Tidigare har det rapporterats att både Djurgårdens IF och Malmö FF var intresserade att ta över kantspringaren. Men källan till den informationen var även det Cabrera, så man får nog ta det påståendet med en ordentlig nypa salt. Om det verkligen funnits något intresse för Rama från andra svenska klubbar har nog det försvunnit i takt med hans formmässiga tillbakagång.

Ramas utveckling hos ÖSK verkar påminna en hel del om vad som skedde under hans tid hos Hannover 96. Ett hyfsat bra förstaår följt av ett sämre andraår med skadebekymmer och kallsinniga tränare.

Bloggen anser, att det bästa vore om han lämnar ÖSK och Sverige så fort matchen mot GAIS stökats undan. Problemet är ”bara” att han knappast lämnar innan han har en annan klubb som betalar hans lön. Visserligen verkar Cabrera vara bra på att sälja fotbollsspelare av tvivelaktig kvalitet, men att fixa fram ett nytt kontrakt åt Rama när de kontinentala ligorna tar halvtidsvila är nog en uppgift som kan bli övermäktig även för honom. Risken är stor att ÖSK får dras med honom ytterligare ett halvt år tills dess hans kontrakt löpt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.