Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Seger mot Rynninge

Mirza Turan gjorde tre mål när ÖSKs 97-or avslutade årets seriespel med en 7-1 seger över Rynninge IK.

ÖSKs regionala 97-or avslutade seriespelet med en match mot Rynninge IK på Ekäng. Tyvärr hade makterna bestämt att matchen skulle börja samtidigt som ÖSK – IFK Göteborg så det finns ingen möjlighet för bloggen att ha en representant på plats.

ÖSKarna har varit seriens klart starkaste lag och mot Rynnninge som trots allt slutade trea i serien så skrevs segersiffrorna 7-1. Lagkaptenen Mirza Turan föregick med gott exempel och gjorde tre av målen. David Holm gjorde de viktiga 1-0 och 2-1 målen. Övriga målskyttar för ÖSK var Hampus Lind och Mikael Loön. Det verkar onekligen som om det var mittfältare som gjorde fem av de sju målen.

ÖSK vann den här serien med god marginal nio poäng före tvåorna från Karlslund. Med Rynninge på tredje plats blev det en kraftig dominans från örebrodistriktets lag. Det vara bara BK Forward – 6:a i 10-lagsserien – som sladdade lite.

Med seriespelet avklarat blir nästa uppgift för laget Karlslundscupen nästa helg. Det är en inbjudningsturnering som brukar ha rätt bra lag med. ÖSK kommer i gruppspelet att få möta Enskede IK, IFK Haninge/Brandbergen och IFK Uppsala, vilket väl i alla fall på papperet ser ut som överkomliga motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.