Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alexander Axén tillbaka i ÖSK

Även under tiden i GAIS kunde det hända att Alexander Axén mellanlandade på en av Behrn Arenas läktare för att kolla in en träning.

Eftersom Alexander Axéns bror tidigare i veckan råkat twittra lite väl indiskret blev det inte någon större överraskning när ÖSK idag presenterade sin nya tränare. Alexander börjar sin tjänst hos ÖSK i januari månad och kommer att ha ett delvis nytt ansvarsområde som utvecklingsansvarig – inte bara för spelarna i ÖSKs A-trupp och den U21-trupp som nog nästa år kommer att kallas U19.

ÖSK: Axén tillbaka i ÖSK!
ÖSK: Jan Karlsson om rekryteringen av Alexander Axén (video)
ÖSK: Per-Ola Ljung om Alexander Axén (video)
ÖSK: Intervju med Alexander Axén (video)

Eyravallsbloggen tycker att det här är en mycket bra rekrytering. Alexander Axén har ett gott namn i Örebro och har förtroende i spelartruppen samt uppskattas av publiken. Efter finnarna som inte verkade att intressera sig alls för talangutvecklingen i klubben så känns rekryteringen av Axén som utvecklingsansvarig klockren.

En intressant detalj i intervjun med Jan Karlsson är att han talar om den tränartrio som klubben skall satsa på, men han nämner inte Albert Bunjakis namn. Detta tar bloggen som ytterligare en indikation på att Bunjakis dagar i Sportklubben går mot sitt slut.

NA: Axén tillbaka i ÖSK (med videointervju)
Johan Arvidsson (NA): Därför dämpar ”Alec” fallet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.