Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Ungt lag till Gefle

I eftermiddag/kväll (kl. 17:00 för att vara exakt) möter ÖSK Gefle IF på Strömvallen i U21-allsvenskans B-slutspel. ÖSK har lagt ut sin startelva och spelartrupp på hemsidan och man kan konstatera att det blir en rätt ung och oerfaren trupp som skickats till Gästrikland. Antagligen är det så, att P-O Ljung vill disponera de spelare han ser som potentiella startspelare mot Helsingborg på söndag under hela veckan. U21-matchen innebär ju i princip att två träningsdagar faller bort för de som medverkar och när dessutom torsdagen är träningsfri, så tycker han nog att det bästa är att behålla de flesta hemmavid.

Stämmer den teorin så betyder väl det, att de som åker till Gefle inte skall räkna med att få spela mot HIF. Det skulle i så fall betyda att Patrik Haginge, Marcus Astvald och Armend Alimi numera befinner sig en bra bit från startelvan. Men det kan ju vara på något annat sätt också – det kanske helt enkelt inte finns spelare så det räcker om man inte väljer att spela med 95-orna från PAL i startuppställningen. ÖSK har hur som helst tagit ut följande lag till matchen:

Laguppställning: Jonathan Thuresson (U21) – Patrik Haginge (A), Anton Westerlund (U21), Andreas Ståhl (U21), David Johansson (U21) – Marcus Astvald (A), Filip Albertson (U21), Boris Lumbana (A), Armend Alimi (A) – Miralem Malic (U21), Simon Leonidsson (U21)

Ersättare: Karl Westdahl (mv, P97), Haris Karahmet (U21), Max Lindborg (PAL), Martin Springfeldt (PAL), Simon Glännestrand (PAL), Carl Ekstrand Hamrén (PAL), August Viklund (PAL)


Resultat: Det verkar som om laget var lite väl ungt och oerfaret. Gefle vann med 7-0

ÖSK: Förlust för U21 mot Gefle
Gefle IF: Storseger mot Örebro

1 kommentar – kommentera

Mb

Notera att de u17 spelare som var med kom ju
inte in undantaget en av dem fick en aning speltid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *