Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslagsuttagningar

ÖLFF står som värd när de inledande gruppspelen i Cup Byggnads och Cup Kommunal spelas den 9-1 november på Behrn Arena. Förutom hemmadistriktet deltar även lagen från Östergötland och Södermanland. På pojksidan är örebrodistriktet titelförsvarare och flera av spelarna från det segrande laget är med även i årets upplaga. Som en förberedelse till cuperna kommer de två lagen att spela några träningsmatcher och till dessa har lagen nu tagets ut.

Pojkarna möter den 19 oktober Dalarna på konstgräset i Hallsberg och den 21 oktober kommer man att möta de blivande cupmotståndarna från Östergötland på bortaplan. Till dessa matcher har följande spelare från ÖSK tagits ut: Edwin Ahlnäs, Rickard Hallgren, Carl Ekstrand-Hamren, Lukman Murad och Filip Rinne. Saknas i det uttagna laget gör Oskar Ålgars och Martin Springfeldt, men det beror på att de i den här tävligen fortfarande representerar sitt tidigare fotbollsförbund som är Västmanland.

Flickorna möter den 19 oktober Dalarna på Kumla IP och två dagar senare kommer de på samma arena att möta ett lag från ÖSK Söder. Till flickornas sammandragning finns följande deltagare från ÖSK: Minna Åström, Anna Tivemo, Maya Pettersson, Saga Magnusson, Klara Thorsén, Sara Sandberg och Elin Pettersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *