Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Norrköping City i SM-kvarten

Det blir Norrköping City DFF som blir ÖSK Söders nästa motståndare i SM-slutspelet  för klass F16. Att det skulle bli Norrköping låg nära till hands, eftersom det är geografisk ”lottning” som tillämpas för kvartsfinalerna. ÖSK har fått hemmamatch, vilket nog kan vara en fördel. Något datum verkar det inte finnas än – jag antar att klubbarna måste snacka ihop sig om detta. Matchen kan spelas antingen nu till helgen eller påföljande helg.

Med tanke på att ÖSK Ungdom arrangerar Thomas Nordahl Cup kommande helg så tror jag att man nog helst väntar ytterligare en vecka innan man tar sig an östgötarna.  ÖSK Söder har för övrigt lag anmälda både i klass F97 och F98 i cupen och har säkert inget emot att få spela dessa som lite extra träning inför SM-kvarten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *