Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen vill fortsätta några år till

Patrik Anttonen: Fortsätter gärna, men väntar på besked.

Gårdagens papperstidning innehöll en artikel om Patrik Anttonens kontraktssituation. Patriks kontrakt går ju ut i höst och till tidningen säger han, att han gärna fortsätter några år till. Fysiskt känner han sig nu i bra form och har för närvarande inga besvär av den skada som höll honom borta från spel i ungefär ett år. Trots att han nu är återställd rent fysiskt har han inte fått någon speltid och dessutom vid några tillfällen inte ens fått någon plats i 18-mannatruppen.

Patrik har diskuterat igenom sin situation med P-O Ljung och resultatet av denna diskussion var tydligen tillräckligt positivt för att han skall vilja fortsätta. Enligt Patrik har han och klubben sonderat intresset för en fortsättning, men någon regelrätt förhandling har man inte haft.

Eftersom klubben i dagsläget i princip saknar en beslutsför sportchef kan det nog ta tid att komma till skott med förhandlingarna. Jag antar, att Lennart Sjögren med tanke på att han snart skall lämna klubben, inte kommer att ta några förhandlingar avseende de spelare som skall ingå i truppen nästa år. Dessutom är det säkert så att budgetsituationen är oklar, vilket gör att man ännu inte vet hur mycket pengar man har att röra sig med när man skall sätta ihop nästa års spelartrupp. En hel del beror ju på vilka spelare som stannar kvar och vilka som lämnar/man kan göra sig av med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.