Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallsbloggen gratulerar ÖSK P97 Elit!

Segerorganisatör: Mirza Turan gjorde två påpassliga mål och svarade dessutom för dynamiken på ÖSKs mittfält.

ÖSKs 97-or gjorde i dag klart med seriesegern i den regionala P97-serien. Med två omgångar kvar leder laget med ointagliga 9 poäng före tvåans Karlslunds IF. Helt säkrad blev segern i och med att Karlslund förlorade sin match idag.

I dagens match besegrade ett välspelande lag ett betydligt blekare lag från BK Forward med hela 4-0. Matcherna mot Forward brukar vara tuffa tillställningar men den här gången var ÖSKarna helt överlägsna och rullade ut sina gäster så det stod härliga till. ÖSKs mål – två i varje halvlek gjordes i tur och ordning av Mirza Turan (retur efter ett långt inkast av Anton Gustavsson), Wiliam Gunnarsson (skott från straffområdesgränsen efter att han lurat en försvarare), Mirza Turan (framspelad av Tobias Österman) och Emil Helander (Tobbe framspelare igen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *