Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama spelklar

Papperstidningen har talat med Valdet Rama som saknades i truppen mot Kalmar och som det flyttryktats en del om. Anledningen till att Rama saknades mot Kalmar var en skada som han råkade ut för vid en av träningarna. Enligt NA rör det sig om en muskelskada på ett av hans lår. Av allt att döma var dock skadan inte speciellt allvarlig och Rama säger till tidningen att han nu är återställd och hoppas få komma med i matchtruppen mot Syrianska.

Tidningsintervjun gjordes igår och den trupp som presenterades av ÖSK idag innehåller inte någon Rama. Jag har en känsla av att P-O Ljung är tveksam till Rama som ett förstahandsalternativ ens när han är skadefri. I de tre senaste matcherna innan skadeuppehållet blev han först utbytt efter en timme (AIK borta) och i hemmamatcherna mot Gefle och Djurgården fick han börja på bänken. I båda dessa matcher blev han sedan inbytt med ungefär en kvart kvar att spela.

Beträffande eventuella flyttplaner vill han inte säga så mycket. Hans kontrakt går ut i sommar vill han (förståndigt nog) inte säga så mycket. Funderingar kring vad han skall göra om ÖSK åker ur allsvenskan säger han sig inte ha utan han koncentrerar sig på att hjälpa till med att rädda ÖSK kvar i allsvenskan. Eftersom hans agent är Oliver Cabrera lär väl inte sista ordet vara sagt än beträffande en flytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.