Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallsbloggen gratulerar!

Andreas ”Lunkan” Lundgren fick högsta betyg för sin insats mot Real Örebro,

ÖSK Söders andralag besegrade i kväll Real Örebro i en div 5-match, som tyvärr kolliderade tidsmässigt med Champions League. Segern innebär att laget även nästa år kommer att få spela div 5-fotboll. En stark prestation av andralaget, som ju fick ta över den plats som förstalaget hade förra året. Det är faktiskt inte så många andralag som klarar av att hålla div 5-standard. Riktigt bra jobbat med andra ord.

I kvällens match tog Söder ledningen med 3-0 efter ett tidigt mål av Gustav Wålme. I andra halvlek ökade Denilson Galeano på till både 2 och 3-0 innan realarna började sin slutspurt. Fler än två mål fick de dock inte in.

Fotboll Örebro: Referat: Örebro SK Ungdom 2 – Real Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.