Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årets första seriesegrare

Det är inte alltid de mest glamorösa omgivningarna för ÖSKs duktiga div 7-lag. Bilden är från Stene IFs och Kumla BKs hemmaplan Hagavallen.

ÖSK kunde idag boka in vad som borde vara årets första seriesegrare för de svartvita. I den så kallade kavajen blev nämligen ÖSK 2, som spelar i div 7 Sydvästra, seriesegrare efter det att värsta konkurrenten Örebro Syrianska 2 förlorat sin match mot Östansjö 2. Med två matcher kvar att spela för seriens topplag innebär ÖSKarnas niopoängsförsprång att ingen längre kan komma ikapp.

ÖSK 2 är något så ovanligt som ett rent pojklag (alla i laget är födda 1995 och tillhör den så kallade breddtruppen), som lyckats med konststycket att vinna en seniorserie. Efter en inledande förlust i den allra första matchen (Lekeberg borta) har laget, som tränas av  Tommy Ohlsson och Göran Karlsson med Bert Dimberg som lagledare, radat upp nio vinstmatcher i följd. Mycket bra jobbat av ett lag som i sina bästa stunder spelar en riktigt bra fotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *