Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL: Lokalderby i kväll

ÖSKs pojkallsvenska lag möter i kväll Karlslunds IF i den hängmatch som uppstod på grund av DM-finalen mellan de två klubbarna för någon vecka sedan. De skulle ha mötts i pojkallsvenskan samma dag, vilket dock var opraktiskt för båda lagen.

Motståndarna från Karlslund besegrade i tisdags BK Forward i kvalet till pojkallsvenskan med hela 5-0, vilket var imponerande och tyder på bra form. Klubben är dock i kväll dubbelbokad, eftersom Karlslund 2 även möter Latorp i en toppmatch i div 5. I deras andralag brukar en del av spelarna från PAL vara med så det återstår att se hur man fördelar sina spelare mellan de två lagen.

Från ÖSKs sida lämnar man dock ingenting åt slumpen utan har aviserat en väldigt stark trupp, där till exempel även Lukman Murad finns med, vilket inte har varit fallet i pojkallsvenskan tidigare under hösten. Från P16 Elit-truppen har man till den här matchen tagit med Henning Norvall och Felix Möller, den senare född 1997.

ÖSK har aviserat att man kommer till spel med följande trupp: Jonathan Herbst (mv), Filip Rinne (mv), Oskar Ålgars, Oscar Fardelin, Carl Ekstrand Hamrén, Edwin Ahlnäs, Andreas Nydahl, Philip Holmer, Marcus Moore, Lukman Murad, Filip Albertsson, Max Lindborg, Sebastian Heimeryd, Felix Möller, Tarik Benca, Henning Nordvall, Martin Springfeldt och Ahmed Saied Hassan.

För ÖSK finns nu chansen att rycka lite i kampen om andraplatsen efter BK Forwards överraskande förlust i helgen mot Tyresö. Dessutom har hemmalaget revansch att utkräva efter vårmatchen som slutade med en 2-0 förlust. Inför den här matchen ligger ÖSK en poäng före Forward och fyra poäng före KIF, som är fyra.

Matchen spelas på Ekäng med den kontinentala avsparkstiden 20:30. Den sena avsparkstiden beror på att de lag som tränar på Ekäng skall hinna göra klart först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.