Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Rama?

Oliver Cabrera, Valdet Ramas agent, har sagt till FotbollDirekt att det finns intresse för Valdet Rama från både Djurgården och Malmö FF. Något som man från vare sig ÖSKs, Djurgårdens eller Malmös sida vill förneka (eller bekräfta). Magnus Sköldmark sträcker sig så pass långt som till att säga , att man märkt ett intresse för Rama utan att dock vilja gå in på varifrån det kommer.

Nu ligger det ju i och för sig i samtliga parter på säljsidans intresse att hävda, att det finns fler än en som är intresserad. ÖSK vill/kan knappast ha kvar Rama om man spelar i Superettan nästa år med tanke på att han lär ha en rätt hög lön. Rama å sin sida har knappast något intresse av att följa med ÖSK ner och vill nog helst lämna i vinter trots att hans kontrakt går ut redan nästa sommar.

Några större pengar lär det inte gå att få ut för Rama med tanke på hans svaga form i år och det faktum att han i vinter bara har ett halvt år kvar på kontraktet. Men finns det fler än en intressant så kan det kanske bli några kronor för ÖSK.

FotbollDirekt: Dif och MFF i race om ÖSK-stjärnan…
FotbollDirekt: Svaret: Rena “Rama” Silenzio stampan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.