Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Från DM mot SM

Stockholm och SM-gruppspelet blir nästa mål för ÖSK Söders F97 Elit.

ÖSK Söders DM-segrare i klass F16 är inte på långa vägar klara med sin säsong ännu. Lagets tränare Niclas Collgård twittrar glatt att laget nu går vidare till SM-slutspelet för åldersgruppen F16. Gruppspelet skall spelas i slutet av september och för örebroarnas del är det Stockholm som är spelplats. Jag skulle kunna tänka mig att det i år mest av allt blir en se-och-lär upplevelse för Söders unga flicklag, där medelåldern nog snarare ligger en bit under 15 än närmare de tillåtna 16. Grundstommen i laget består ju av spelare från åldersgrupperna -97 och -98, även om det i finalmatchen kom med någon -96:a från Söders damtrupp också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *