Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot Häcken

Resultat: Matchen mot Häcken slutade 1-1 efter ett ÖSK-mål av Marcus Astvald i den 7:e minuten. Ett bra resultat för ÖSK mot den här U21-seriens ledarlag. Tyvärr betyder det oavgjorda resultatet inte något av värde för ÖSKs del i kampen om en slutspelsplats. Jönköping Södra låg före den här matchen två poäng före ÖSK, så en enpoängare ger inte ÖSK någon ytterligare fördel. JSödra spelar i den här omgången mot IFK Norrköping.

BK Häcken verkar ha ställt upp med ett mindre namnkunnigt lag än vad som var fallet när de var i Örebro. Av spelarna i deras trupp är det väl egentligen bara Andras Dugge, Tibor Joza och Joel Johansson vars namn jag känner igen.

ÖSK spelade enligt papperstidningen med följande lag: Tomer Chencinski – Eidur Sigurbjörnsson, Boris Lumbana, Andreas Ståhl, Stefan Hannason (45) – David Johansson (88), Patrik Haginge, Emil Berger, Miralem Malic (51) – Marcus Astvald, Lukman Murad.

Ersättare var: Jonathan Thuresson (mv), Filip Albertsson (45), Haris Karhamet (88), Martin Springfeldt, Anton Westerlund (51) och Oskar Ålgars.

ÖSK: ÖSK U21 knep en pinne i Göteborg
BK Häcken: U21 kryssade på Rambergsvallen
Kapten Blod: Oavgjort för U21-laget: “Helt OK insats”

Tillägg.
Jönköping besegrade IFK Norrköping, vilket innebär att ÖSKs möjligheter att gå vidare är mycket begränsade.


ÖSK spelar i kväll en bortamatch mot BK Häcken. I hemmamatchen, i vilken ÖSK ställde upp utan medverkan av någon av spelarna från A-truppen, blev det en förlust med 6-1. Av allt att döma kommer det inte heller den här gången att bli någon lätt match för de svartvita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.