Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn borta tre veckor

NA har kollat hur det är med Tobias Grahns skada. Det verkar som om det kommer att ta ca tre veckor innan han är i spelbart skick igen. Djurgårdsmatchen missar han således, men sedan är det ett så kallat internationellt uppehåll och ÖSKs nästa match (Kalmar FF borta) är inte förrän den 17 september. Tills dess skulle han eventuellt kunna vara klar.

Tidningen verkar dessutom ha snappat upp ett rykte om att Grahn skulle kunna vara på väg att lämna klubben. Jag har svårt att tänka mig att det skulle finnas någon annan klubb som i dagsläget är intresserade att ”ta över” honom. Han har ju gått mer eller mindre halvskadad under stora delar av säsongen (och dessutom inte varit speciellt bra). Däremot är det väl inte helt omöjligt, att ÖSK försöker köpa ut honom. Någon större nytta för laget bidrar han inte med och även om det skulle kosta en slant att bli av med honom så är det ju inte gratis om han är kvar heller.

Grahns uppenbara ovilja att kommentera NAs påståenden borde tyda på att det kan ligga något bakom ryktet. I normala fall och om han avser att stanna hade det varit betydligt enklare att rakt av förneka att det ligger något bakom NAs uppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.