Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Linda Perez Gomez spelklar för Söder Dam

Linda Victoria Pérez Gómez ”Linda”

ÖSK Söder Dam har under de senaste veckorna haft en spanjorska med på träningarna. Idag skriver de på på sin hemsida, att ”Linda” är spelklar för sin nya klubb. Hon är född 1994 och skall tidigare ha representerat barcelonaklubben Espanyol. Landslagsmeriter har hon dessutom (tack vare dubbla pass) från Perus F17-landslag.

Av allt att döma är hennes boende i Örebro ännu inte det allra bästa, så om någon kan hjälpa till med ett rum för uthyrning skulle Söder Dams sportchef Jonas Ask vara intresserad av att bli kontaktad.

Hur och när hon representerade Espanyol vill bloggen låta vara osagt, men det finns i alla fall internetavtryck från år 2009, där hon verkligen spelade i ett av den spanska storklubbens ungdomslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *