Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kalle Holmberg landslagsuttagen

Kalle Holmberg fortsätter att åtnjuta förbundskapten Tomas Turessons förtroende. När en landslagstrupp i klass P19/20 kallas för en dubbellandskamp mot Finland i början av september finns Kalles namn med bland de uttagna. Sällskap från Örebro kommer han att ha av BK Forwards målvakt Jacob Rinne, vars goda spel nu uppmärksammats även från förbundshåll. Det är första gången som Rinne är uttagen till ett svenskt landslag. Kalle däremot är betydligt mer rutinerad i de här sammanhangen. Han har redan hunnit med 19 pojk- och juniorlandskamper.

Svenska Fotbollförbundet: Trupp till möten med Finland
NA: Rinne får landslagschans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.