Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvällsmatcher

I kväll spelas två matcher med ÖSK- anknytning på Ekäng.

DM-semifinal P16: ÖSK – BK Forward
Redan kl. 18:00 avgörs en DM-semifinal i klass P16 mellan ÖSK och BK Forward. En match som säkert kommer att präglas av hård  kamp och spänning. Styrkeförhållandena mellan de båda klubbarna är oklart. I den här åldern har ju ungdomarna redan börjat spridas ut på olika lag inom resp. organisation. För ÖSKs del innebär det att man kommer att kunna hämta spelare inte bara från P16 Elit utan även från den pojkallsvenska truppen och från U21. På sin hemsida har ÖSK aviserat att man kommer till spel med följande trupp: Filip Rinne (mv, U21), Kalle Westdahl (mv, P16 Elit), Sebastian Magnusson (P16 Elit), Oskar Ålgars (U21), Gustaf Fardelin (P16 Elit), Edwin Ahlnäs (PAL),  Carl Hamrén Ekstrand (PAL), Henning Nordvall (P16 Elit), Rikard Hallgren (PAL), Martin Springfeldt (U21), David Holm (P16 Elit), Felix Möller (P16 Elit), Carl Jägerhill (P16 Elit), Max Bergqvist (P16 Elit), Oskar Olofsson (P16 Elit), Amel Rastoder (P16 Elit), Isac Uddling (P16 Elit).

Div 5 Södra: ÖSK Söder 2 – Latorps IF.
Klockan 20:30 på bästa Champion League tid spelar sedan ÖSK Söders andralag mot Latorps IF i Div 5 Södra. Matchen betyder nog mest för gästerna, som leder serien och hoppas kunna avancera till div 4. Söders målsättning är i första hand att hänga kvar i femman och det ser väl rätt hoppfult ut att man skall lyckas med det. Latorp får gälla som klar favorit i den här matchen – i våras vann man med hela 6-1. På Ekäng kan det dock bli svårare och Söder har för kvällen fått ihop ett rätt starkt lag med bänkspelarna från div 3-matchen i helgen, samt ytterligare några A-truppsspelare som av olika anledningar inte kunde vara med mot Köping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.