Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK flyger till cupen

I dagens papperstidning kan man läsa, att ÖSK kommer att flyga till Umeå för cupmatchen mot Mariehem SK. Anledningen är att man vill få så mycket tid som möjligt på sig för att förbereda sig för matchen mot Gefle nästa fredag. Det kan ju ligga en del i det. Avståndet till Umeå är ca. 70 mil, vilket med buss beräknas ta 10 timmar. I så fall får man väl lov att åka dit dagen innan och hem dagen efter matchen. Åter i träning i Örebro på tisdagen, men förmodligen rätt mosiga då efter en lång bussresa dagen innan.

Även med flyg blir det dock en ansträngande resa. NA har skissat på hur resan kommer att se ut och kommit fram till, att man behöver lämna Örebro med buss till Stockholm och flyget redan kl. 05:30. Åter i Örebro kommer man att vara vid midnatt mot måndag.

P-O Ljung säger till tidningen, att han räknar med att ställa upp med sitt absolut starkaste lag. Den enda som saknas i truppen förutom eventuellt skadade spelare är Valdet Rama. Denne har nämligen fått ledigt för att fira Eid al-Fitr tillsammans med sin familj (?). Lite märkligt låter det väl, eftersom Valdet inte är den enda muslimen i truppen. Valdets frånvaro är på sätt och vis intressant eftersom det inte finns någon given ersättare för hans del efter det att Josef Ibrahim skickades till Södertälje. Utöver vem som skall vara ersättare på vänsterkanten så måste P-O väl också fundera på hur han skall göra med mittförsvaret. Eftersom Magnus Wikström är avstängd i matchen mot Gefle ligger det väl närmast till hands att spela samma mittbacksduo mot Mariehem som han sedan tänker använda sig av mot Gefle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.