Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 mot Åtvidaberg

Ikväll kl. 18:15 är det åter dags för en U21-match på Behrn Arena. För motståndet står Åtvidabergs FF som kommer att få möta ett i alla fall namnmässigt sett starkt lag från ÖSK. Hemmalaget kommer nämligen till spel med en trupp som innehåller hela nio spelare från A-truppen. Resterande spelare har tagit från U21-truppen. ÖSK kommer till matchen med följande spelartrupp:

Emil Berger, A
Tommy Wirtanen, A
Tomer Chencinski (mv), A
Marcus Astvald, A
Ahmed Yasin, A
Samuel Wowoah, A
Eidur Aron Sìgurbjörnsson, A
Boris Lumbana, A
Armend Alimi, A
Lukman Murad, U21
Simon Leonidsson, U21
Miralem Malic, U21
Andreas Ståhl, U21
Filip Albertson, U21
David Johansson, U21
Stefan Hannason, U21
Jonathan Thuresson (mv), U21
Anton Westerlund, U21

I ÖSKs lag finns det en hel del spelare som slåss om en plats i P-O Ljungs startelvor, så det finnas många som tar den här matchen på största allvar. Första matchen för ÖSK kommer Anton Westerlund att göra. SextonSjuttonåringen med en hel del meriter från årskullens pojklandskamper kom nyligen till ÖSK från Elfsborg.

ÖSK: Inför U21-mötet med Åtvidaberg
ÖSK: Peder Ståhl inför U21-matchen (video)

Från Östergötland rapporterar man om en trupp som även den innehåller en hel del A-truppsspelare. Bland annat kommer målvakten Henrik ”Fimpen” Gustavsson, försvararna Erik Moberg och Alberis da Silva, nyförvärvet på mittfältet Imad Zatara samt anfallaren Oskar Möller att komma till Örebro.

Åtvidabergs FF: U21 spelar i Örebro

1 kommentar – kommentera

Matte

Han är 17 år p95

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.