Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK värvar försvarstalang

Anton Westerlund (Foto: Örebro SK)

ÖSK skriver på sin hemsida, att man ”gjort klart” med mittbacken 17-årige Anton Westerlund. Spelaren gick från Köping FF till IF Elfsborg för rätt precis ett år sedan, men lämnar nu Borås för Örebro efter ett år. Westerlund har regelbundet representerat Sverige i åldersklassens landslag och har till dags dato hunnit med 17 landskamper, vilket är riktigt bra.

I Elfsborg ingick Westerlund i U19-truppen och han kommer i ÖSK att ansluta till U21-truppen. (ÖSK har ju ingen U19-trupp). I samband med hans övergång från Köping till Elfsborg ansåg IFE:s dåvarande tränare Jan Mak följande om spelaren. Anton Westerlund: En spelare med mycket bra teknik. Han har bra blick för spelet och besitter många konstruktiva kvaliteér.

Westerlund blir den tredje spelaren från Köping som under sommaren ansluter till ÖSKs U21-trupp. Sedan tidigare ingår ju de ett år yngre Oskar Ålgars och Martin Springfeldt i truppen.

[Av någon anledning angav både Elfsborg i samband med övergången för ett år sedan och ÖSK nu att Westerlund kommer från Köping IS. Det kan ju stämma om han spelar bandy också, men fotboll i Köping spelar man i Köping FF].

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.