Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust för ÖSK Söder (igen)

Jag har hamnat lite på efterkälken med en del notiser, men för fullständighetens skull vill jag ändå notera att ÖSK Söder var i Kristinehman för några dagar sedan för en bortamatch mot IFK Ölme. Det blev ett fall framåt, men inte tillräckligt långt för att det skulle räcka till några poäng. I vårmatchen blev det förlust med 6-0 medan den på bortaplan inskränkte sig till 2-1, vilket väl indikerar en klar resultatförbättring. Söders tränare Patrick Ingvarsson verkade dock relativt nöjd efter matchen och rapporterade till lokaltidningen, att det var lagets bästa match för säsongen. Bra insatser gjorde enligt Patrick Haris Karahmet och Sebastian Lööw. Den senare hann även med att bli utvisad efter att ha hamnat i bråk med en värmlänning. Söders mål gjordes av Mirza Basic som med sina nio mål denna säsong behåller andraplatsen i seriens skytteliga. Närmast väntar en tuff match på Ekängsplasten mot IFK Kumla nu på onsdag.

NA: ÖSK Söder nära skräll
Värmlands Folkblad: Ölme segrade – trots dåligt spel
Nya Wermlandstidningen: Viktig seger för Ölme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.