Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hårdträning för Söder

Efter allt regnande i sommar är killarna nu förberedda på alla sorters underlag.

ÖSK Söders tränare Patrick Ingvarsson har informerat bloggen hur det går med förberedelserna inför seriens återstart. Söder har ju en tuff och viktig bortamatch mot IFK Mariestad redan i den första höstomgången och det gäller att komma så väl förberedda som möjligt till denna. Laget genomförde förra veckan ett träningsläger på hemmaplan onsdag – söndag med åtta träningspass och en internmatch. Även denna vecka kommer man att träna en hel del för att vara i form till mötet med västgötarna.

Av vårens spelare lämnar Boar Jalal och Jesper Källqvist truppen i höst för studier på annan ort. Jesper reser till USA, där han skall kombinera universitetsstudier med fotboll, medan Boar kommer att studera medicin i Göteborg. På plussidan har Erik Andersson anslutit efter avslutade gymnasiestudier i Blekinge. Dessutom har Patrick förhoppningar om att kunna knyta ytterligare några spelare till truppen inför höstsäsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *