Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lars Mosander lämnar

Lars Mosander lämnar ÖSK.

ÖSK meddelar idag på sin hemsida (och via ett pressmeddelande samt ett medlemsutskick) att man kommit överens med Lars Mosander om att denne skall avsluta sn anställning hos ÖSK. Uppdraget som assisterande tränare avslutas med ögonblicklig verkan. Mosander kommer dock att arbeta för ÖSK året ut, men detta kommer att ske från Finland. Bland annat skall han fungera som ÖSKs talangscout i landet.

ÖSKs pressmeddelande är rätt oklart på punkten om vilken av parterna som tog initiativet till separationen. Av den nästan sex månader långa nedvarvningsperioden att döma får man väl anta, att det var ÖSK som tog upp frågan. Om uppbrottet skett på Mosanders hade det inte funnits någon anledning att betala lön i ytterligare fem och en halv månad.

I och med denna personalförändring så blir Albert Bunjakis utnämning till (andre) assisterande tränare lite mer logisk, tycker bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.