Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

AIK-matchen går som planerat

120713. AIK ställer in matchen mot Milan.
Idag blev det klart att AIK ställer in/hoppar av eller hur man nu skall uttrycka det den planerade träningsmatchen mot Milan. Huvudanledningen är att i och med Zlatan Ibrahimovics förväntade klubbyte så förlora matchen mycket av sin attraktivitet för en svensk publik. Dessutom var ÖSK inte direkt positiva till att flytta den match mot AIK som var planerad för den 12 augusti.

NA: ÖSK-matchen flyttas inte

120710. AIK vill flytta ÖSK-matchen
AIK, som redan ”riskerar” att få ett fullspäckat spelprogram under augusti med ett eventuellt kval till europaligan, tycker uppenbarligen inte att detta räcker. Nu vill man även lägga in en tränings-/uppvisningsmatch mot Milan i sitt augustiprogram. Detta skrev bland annat NA om igår. Det är väl Zlatan och förhoppningarna om en påfyllning i den rätt tomma klubbkassan som lockar. (Fast Milan kommer säkert inte komma gratis .

Det största hindret i den planeringen utgörs av ÖSK, eftersom det är sportklubben de egentligen skall möta den 12 augusti. I går sade sig ÖSK inte ha fått någon förfrågan från AIKarna. Idag verkar de ha fått det, eftersom Jan Karlsson säger till FotbollDirekt, att man kommer att lämna AIK besked i frågan som i morgon onsdag. Det blir i första hand den sportsliga ledningen sak att avgöra om matchen kan flyttas.

ÖSKs spelprogram under den aktuella perioden ser rätt lindrigt ut:

06 aug ÖSK – Mjällby
12 aug AIK – ÖSK
18/19 aug Svenska Cupen
24 aug ÖSK – Gefle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *