Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre 15-åringar till landslagsläger

Efter det nyligen avslutade elitpojklägret (för distriktslag) har Magnus Wikman, förbundskaptenen för P15/97 tagit ut 44 spelare till årskullens första (bredd)elitläger. Glädjande nog finns det tre ÖSKare med bland de uttagna. Dessa är målvakten Alex Berger, mittfältaren Mirza Turan samt anfallaren Felix Möller. Lägret går av stapeln mellan den 6:e och 9:e agusti. Innan dess kommer de tre uttagna och övriga spelare i ÖSKs P15 Elit trupp att visa upp sig på hemmaplan i Elite Hotel Cup där flera av Sveriges bästa lag i åldersklassen kommer att delta. Cupen spelas mellan den 23:e och 28:e juli.

Uttagna till lägret är även Oskar Nar och Joel Nilsson från BK Forward.

Alex Berger.

Felix Möller

Mirza Turan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *