Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elitpojklägret 2012

120706. Förlust i sista matchen.
Elitpojklägret avslutades med en förlustmatch för Örebros länsrepresentanter. Stockholm var av allt att döma klart överlägsna – i alla fall vann de med hela 4-1. ÖLFF:s mål gjordes av Joel Nilsson på straff.

120705. Stockholm i sista matchen.
SvFF har nu lagt ut matcherna för den tredje och sista matchen under elitlägret. Det blir faktiskt Stockholm, ett av Sveriges starkaste distrikt som kommer att stå för motståndet. Örebroarna kommr till spel med två vinster och 8-1 i målskillnad. Stockholm har två oavgjorda 1-1 matcher med sig. Men deras motståndare Skåne och Småland är nog snäppet än de två distrikt örebroarna har mött.

120704.
Det blev vinst även i den andra matchen för ÖLFF:s pojkar. Idag besegrades Södermanland med 3-1. En match återstår och vem motståndaren skall bli i denna match bestäms utifrån resultaten de första två dagarna.

Målskyttar var ÖSKs radarpar Felix Möller och David Holm samt Mattias Adaysson från Karlslund. Felix Möller lär för övrigt ha gjort tre mål i den första matchen, så han verkar vara i riktigt bra form.

Avslutningsmatchen spelas på fredag, men innan dess skall i morgon kväll kl. 19:30 finalen i distriktsturneringen Cup Byggnads spelas. Det är Stockholm som är motståndare för Örebros länsrepresentanter.

120702.
ÖLFF:s 15-åringar startade årets elitpojkläger i Halmstad på bästa möjliga sätt. Västerbotten besegrades med mer än klara 5-1.  Ett resultat som givetvis gläder bloggen eftersom hälften av spelarna i truppen kommer från ÖSKs ungdomsverksamhet. I den ursprungliga uttagningen var 7 av 16 spelare från ÖSK, men sedan dess har Hampus Lindh kommit med efter ett återbud från en av de uttagna.

Nästa match på lägret spelas på onsdag, då det blir Södermanland som får står för motståndet. Av dagens resultat att döma (0-3 förlust mot Värmland) bör även de kunna besegras.

Nittiosjuorna är en väldigt stark åldersklass hos ÖSK. Det var ju killar från den åldersgruppen, som vann sina resp. semifinaler och sedan fick spela final mot varandra i Örebrocupen igår. Då var ändå åtta spelare redan i eller på väg till elitlägret i Halmstad.

1 kommentar – kommentera

Matte

Finalen spelas idag onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.