Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslaget P95

120704. Örebroseger!!!

ÖLFF:s segrande lag som slog Stockholm i distriktcupens final med 2-1.

Örebrodistriktets lag har besegrat Stockholm i Cup Byggnads final i kväll. Matchen slutade 2-1 till örebroarna.

Stockholmarna tog ledningen med 1-0, men Örebro utjämnade till 1-1 genom Amar Bukva och så gjorde Adam Molin segermålet (om jag hittat och fattat rätt i twitterflödet). Grattis killar!

NA: SM-guld till Örebrotalanger
SvFF: Örebro mästare i Cup Byggnads

Senast ÖLFF vann denna turnering var år 2006. Även då var Stockholm motståndare och ÖLFF tog segern efter straffar. Ett klipp om den matchen.

120704. Laguppställning för finalen.
Förbundskapten Hessel twittrar och bloggen kompletterar med förnamn och klubbtillhörighet.
Oskar Klasson (BKF) – Philip Spångberg (BKF), Martin Landén (KIF), Axel Wetteus (BKF), Marcus Batan (BKF) – Sebastian Ring (AIK), Christer Lipovac (KIF), Filip Albertsson (ÖSK), Lukman Murad (ÖSK) – Amar Bukva (BKF), Linus Lamu (BKF)
Ersättare: Pierre Hertin (RIK), Hugo Eriksson (Yxhult), Philip Holmer (ÖSK), Karo Karadakhi (BKF), Adam Molin (KIF), Christoffer Larsson (KIF), Jonathan Herbst (mv, ÖSK)

120605.
Örebrodistriktets P95or har haft en mycket fin resa i Cup Byggnads (som SvFF:s distriktsturnering numera kallas) som fört dem ända fram till Sverigefinalen. Denna spelas den 4 juli på Halmstad i samband med SvFF:s årliga elitpojkläger. Lagets förbundskapten Peder Hessel har skrivit en intressant krönika, som finns att läsa på ÖLFF:s hemsida, om lagets väg till finalen.

Laget har om en dryg vecka sin sista sammandragning inför finalmatchen mot Stockholm. I truppen ingår fyra spelare från ÖSK, nämligen Philip Holmer (mittfält), Filip Albertsson (mittfält), Lukman Murad (mittfält/anfall) och Jonathan Herbst (målvakt). Dessutom kallas Carl Ekstrand-Hamren (mittback) och Filip Rinne (målvakt) i egenskap av reserver till samlingen.

I ledarstaben ingår förutom ÖSKs Peder Hessel även Daniel Wickström, assisterande tränare i ÖSK:s U17/PAL-trupp, samt Christer ”Crille” Neanro, som normalt jobbar som målvaktstränare för ÖSK Söder Dam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *