Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Liten träningsrapport 120701 – Berger fotskadad

Bloggen har fått in en liten träningsrapport från dagens A-lagsträning. Av någon anledning var den förlagd till ett kvällspass på Ekäng. Kan det vara så att det är planens kvalitet på Ekäng som spelar in. Ekäng lär ju ha Örebros bästa konstgräsunderlag för tillfället.

Det var enligt uppgift tre spelare som inte deltog i annat än uppvärmningen. Dessa var Mohammed Saeid, William Atashkadeh samt ytterligare en icke identifierad spelare. Andreas Haddad deltog fullt ut med nya (?) skor. Dessa kanske har löst hans senaste problem som skall ha inneburit problem med en eller rent av flera tår.

Tillägg: Av kommentaren framgår att den tredje spelare, som bara uppvärmningstränade, var Armend Alimi. Dessutom fick tydligen Kushtrim Lushtaku en smäll under passet.

Emil Berger trampade snett och fick bäras av planen med vänster fot hårt lindad. Det verkar alltså som om det inte skulle bli något spel för honom denna vecka. Tur då förmodligen, att man gav Boris en ordentlig introduktion på mittfältet vid AIK-matchen.

I övrigt från rapporten:

Intressant att se tränarna idag. Thompa tog uppvärmningen , Mossander tog första spelövningen, där alla spelarna spelade i 2 lag. Ca 9 spelare var. Yta ca 15-20 gånger 15-20.
Sen tog P-O över och hade 2 mål med 3 lag där mv var med ( dom hade värmt ensamma i ca 30-40 min. ) Sen tog Thompa över igen och körde fys med dom den sista tiden av träningen. Albert B gjorde inte nått på hela träningen, förutom att hämta bollar, flytta mål. Sjukgymnasten Martin M var mer delaktig i själva träningen än Albert.

Man hade tydliga instruktioner på att vända spelet, men inte att bli ett långbollande lag. Vill spela ur sej lite snabbare, inte kladda med boll och tappa den. Stoppade spelet några gånger
Och talade om detta för spelarna.

1 kommentar – kommentera

ÖSK U

Armend Alimi var den spelaren som inte deltog i träningen tillsammans med Mohammed Saeid och William Atashkadeh. Värt att notera är också att Kushtrim Lushtaku blev tacklad och flög in i en av pelarna som står för att hålla nätet uppe bakom målen. Skadan såg dock inte allt för allvarlig ut eftersom att han kunde gå av träningen haltande men självmant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.